Attentatet mot Sara Skyttedal

13 Augusti 2018 skriver Aftonbladet ”Svartklädda personer tänder eld på 80-tal bilar i Göteborg”.

Det hela började på måndagkvällen i Västra Frölunda nära köpcentret på Frölunda Torg. De som tände eld på bilarna hade Adidasbyxor och huvor. Liknande attentat skedde även i Trollhättan och Lysekil. (Trollhättan som sedermera besöktes av en viss Joakim Lamotte.)

18 Augusti 2020 rapporteras det att Sara Skyttedals bil brinner upp. Att det här hör samman med något hon sagt och gjort finner jag ganska troligt, men jag är varken polis eller Leif GW Persson, inte ens anställd på BRÅ.

Sara Skyttedal gissar på elfel eller fel på batteriet. Den gissningen avfärdar jag personligen som bullshit.

Kanske hade det läckt ut till vissa kretsar att hon var gravid med en färgad man? På Twitter postades inlägg om att Sara inte längre var välkommen tillbaka till den svenska folkgruppen och gemenskapen. Att hon trätt ur den svenska folkstammen.

Men attentatet mot Sara Skyttedals bil kan även komma från vänster-extremister eller AFA då hennes KD har närmat sig SD.

Att någon skulle hämnas på Sara Skyttedal för hennes idiotiska EU-valfilm finner jag däremot synnerligen otroligt. I filmen för att göra EU lagom vill hon INTE att EU ska hålla på med välfärden, hon klättrar upp på en vägg och åker i en sportbil. Det finns inget lagom i Skyttedals film, ingenting kristet och inte något politiskt väsentligt budskap heller för den delen.

Frågar du mig är filmen en reklam för ett facistiskt samhälle där ”kristendomen” kapats av krafter som inte har något alls med kristendomen att göra. I bibeln är du ska inte dräpa det femte budet enligt Bibeln och kristen tradition. Det stoppade varken det trettioåriga kriget eller den kristna nationen USA:s krig i Korea, Mellersta Östern och Vietnam.

Det gäller att skilja på äkta och falsk kristendom. Om Skyttedal var en äkta kristen skulle hennes valfilm innehålla bilder från kyrkan, bilder av Jesus och så vidare.

Med tanke på valfilmens lögner kanske det var djävulen själv som visade Kristdemokraterna vad som händer med de som förfalskar den kristna läran?

Jag hoppas verkligen alla Kristdemokrater tar varningen på allvar. Att klättra på väggar och köra sportbil är inte bibelns budskap – vare sig det gamla eller det nya testamentets.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: